Να στείλετε μήνυμα

Πλαισιωμένο το διπλάσιο πλάτος 26inch ανακύκλωσε το ρόλο εγγράφου τεχνών με τα λωρίδες

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangdong Κίνα
Μάρκα: BTO
Πιστοποίηση: FSC, SGS, FDA, ISO
Αριθμό μοντέλου: 12006281104PH
Ποσότητα παραγγελίας min: 5tons
Τιμή: Negociation
Συσκευασία λεπτομέρειες: από τους ρόλους ή από τα φύλλα
Χρόνος παράδοσης: 1week
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000tons το μήνα
Όνομα: Αρίστης ποιότητας καθαρό φωτεινό έγγραφο Kraft χρώματος δύο προσώπου Άλλο όνομα: Κίτρινη καθαρισμένη τέχνη χαρτονιού εγγράφου της Kraft
χρήση: Χρησιμοποιημένος για το κιβώτιο τηλεφωνικής περίπτωσης, κιβώτιο κρασιού, σπόρος, τέχνες, τσάι, σοκολ Προσαρμοσμένη υπηρεσία: Προσαρμοσμένο έγγραφο της Kraft με τα λωρίδες
Μέγεθος: 26» πλάτος από το ρόλο
Υψηλό φως:

26inch ανακυκλωμένος ρόλος εγγράφου τεχνών

,

Το FSC ανακύκλωσε το ρόλο εγγράφου τεχνών

,

ανακυκλωμένος 26inch ρόλος εγγράφου του Κραφτ

Αρίστης ποιότητας δύο προσώπου έγγραφο της Kraft χρώματος καθαρό φωτεινό κίτρινο καθαρισμένο, Double-Sided κίτρινο έγγραφο της Kraft με τα λωρίδες

Διαφορές χρώματος εγγράφου της Kraft που προκαλούνται στην παραγωγή

Όλοι ξέρουμε ότι το χαρτί της Kraft αποτελείται από τον ξύλινο πολτό, μέρος του χαρτιού της Kraft αποτελείται από όλο τον ξύλινο πολτό, το άλλο μέρος του χαρτιού της Kraft αποτελείται από τον ανακυκλωμένο πολτό. Αυτό είναι βασική μια από τις ιδιότητες. Εάν είναι όλος ο ξύλινος πολτός φιαγμένος από χαρτί της Kraft ή ανακυκλωμένος πολτός φιαγμένος από χαρτί της Kraft, αφότου βγήκε το τελειωμένο χαρτί της Kraft, κάθε batch χαρτιού της Kraft θα έχει πάντα μια διαφορά χρώματος.


Έτσι οι άνθρωποι παρατηρούν γιατί το χρώμα του εγγράφου της Kraft στις διαφορετικές batch είναι διαφορετικό, γιατί αυτό συμβαίνει, στην πραγματικότητα, ο λόγος είναι πολύ απλός, επειδή η παραγωγή των πρώτων υλών εγγράφου της Kraft δεν μπορεί να είναι εντελώς στο ίδιο υλικό δέντρων. Έτσι η batch παραγωγής είναι διαφορετική, η εποχή παραγωγής είναι διαφορετική, συγχρόνως η μηχανή παραγωγής είναι επίσης διαφορετική, έτσι παράγουν το έγγραφο της Kraft που κάθε batch δεν θα είναι η ίδια. Κατόπιν αυτή η κατάσταση, θα οδηγήσει στο χρώμα εγγράφου της Kraft θα έχει κάποια απόκλιση, αλλά ο αντίκτυπος δεν θα είναι πάρα πολύ μεγάλος, το καλό παραχθε'ν κατασκευαστές χρώμα εγγράφου της Kraft σε κάθε batch μπορεί να φθάσει σε 99% συνεπές.

Πρότυπο

Πολλές τρέχουσες φόρμες

Διάμετρος

Προσαρμοσμένος

Ύψος

Προσαρμοσμένος

Ικανότητα

Εύκαμπτος

Βάρος

Εύκαμπτος

Σχέδιο

Προσαρμοσμένος

Εκτύπωση

Προσαρμοσμένη εκτύπωση, UV, αποτυπώνοντας σε ανάγλυφο, χρυσή σφράγιση, ασημένια σφράγιση

Λήξη

Η ελασματοποίηση φύλλων αλουμινίου, σχολιάζει την ελασματοποίηση, ματ ελασματοποίηση

Επένδυση

Έγγραφο

Υλικό

Έγγραφο χαρτονιού

Για την επιλογή σας

Το μέγεθος και η συσκευασία μπορούν να είναι σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη

Εμπορικό σήμα

Το εμπορικό σήμα Rightint και το εμπορικό σήμα cOem είναι και τα δύο διαθέσιμα. Το εμπορικό σήμα Rightint είναι προτιμητέο.

Χρόνος παράδοσης

Σύμφωνα με ποσότητα διαταγής, 7 ~21days μετά από τη λαμβανόμενη προκαταβολή ή L/C

Όρος παράδοσης

ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CNF Ή CIF

Πληρωμή

TT

Άσπρο έγγραφο της Kraft και καφετιά διαφορά εγγράφου της Kraft.

Το άσπρο έγγραφο της Kraft είναι ένα είδος εγγράφου της Kraft, το έγγραφο της Kraft διαιρείται σε καφετί έγγραφο της Kraft και άσπρο έγγραφο της Kraft, το άσπρο έγγραφο της Kraft μπορεί κυρίως να χρησιμοποιηθεί για την εκτύπωση, υπάρχει μια ορισμένη λευκότητα, πολλές εγκαταστάσεις εκτύπωσης θα εφαρμόσουν αυτό το είδος εγγράφου στην τυπωμένη ύλη, και το καφετί έγγραφο της Kraft χρησιμοποιείται γενικά για τη συσκευασία περισσότερων. Μπορεί να ρωτηθεί, τι είναι η διαφορά μεταξύ του άσπρου εγγράφου της Kraft και του συνηθισμένου καφετιού εγγράφου της Kraft, εκτός από το χρώμα; Στην πραγματικότητα, πολλές πτυχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σύγκριση, ο προαναφερθείς ότι το χρώμα και η χρήση είναι πραγματικά διαφορετικά, και τα υλικά παραγωγής τους, αυτό δεν είναι βεβαίως τα ίδια. Το συνηθισμένο καφετί χαρτί της Kraft αποτελείται γενικά από τον ξύλινο πολτό. Το άσπρο χαρτί της Kraft αποτελείται από τη λεύκανση του ξύλινου πολτού, ο πυρήνας του, ο κατώτατος πολτός αποτελείται από τον ξύλινο πολτό χρώματος, έτσι ώστε είναι η διαφορά μεταξύ τους.


Η άσπρη συσκευασία τροφίμων εγγράφου της Kraft έχει πολλά πλεονεκτήματα, η συγκεκριμένη περίληψη της άσπρης συσκευασίας τροφίμων της Kraft είναι περισσότερος σύμφωνα με την υγεία, την προστασία του περιβάλλοντος, την πιό οικονομική εξοικονόμηση κόστους κ.λπ.


Η άσπρη συσκευασία εγγράφου της Kraft για τα τρόφιμα είναι φιλικότερη προς το περιβάλλον. Το άσπρο χαρτί της Kraft παράγεται από την πλήρη παραγωγή ξύλινου πολτού, το άσπρο χαρτί της Kraft βαθμού τροφίμων προέρχεται συνήθως από το τεχνητό δασικό αγρόκτημα, παρά το φυσικό δασικό αγρόκτημα, επειδή το τεχνητό δασικό αγρόκτημα είναι συνήθως η χρήση της τεχνητής δασικής και βιώσιμης αναγέννησης, και το άσπρο χαρτί της Kraft μπορεί να ανακυκλωθεί πλήρως και να επαναχρησιμοποιηθεί.
Οικονομική εξοικονόμηση κόστους. Το άσπρο έγγραφο της Kraft δεδομένου ότι ένας βαθμός τροφίμων που συσκευάζει τη Kraft, προσιτή, στη μετατροπή της συσκευασίας δεν θα αυξήσει το κόστος, είναι μια ιδανικότερη συσκευασία χρησιμοποιούμενη.

Πλαισιωμένο το διπλάσιο πλάτος 26inch ανακύκλωσε το ρόλο εγγράφου τεχνών με τα λωρίδες 0

Πλαισιωμένο το διπλάσιο πλάτος 26inch ανακύκλωσε το ρόλο εγγράφου τεχνών με τα λωρίδες 1

Πλαισιωμένο το διπλάσιο πλάτος 26inch ανακύκλωσε το ρόλο εγγράφου τεχνών με τα λωρίδες 2

Πλαισιωμένο το διπλάσιο πλάτος 26inch ανακύκλωσε το ρόλο εγγράφου τεχνών με τα λωρίδες 3

Πλαισιωμένο το διπλάσιο πλάτος 26inch ανακύκλωσε το ρόλο εγγράφου τεχνών με τα λωρίδες 4

Πλαισιωμένο το διπλάσιο πλάτος 26inch ανακύκλωσε το ρόλο εγγράφου τεχνών με τα λωρίδες 5Πλαισιωμένο το διπλάσιο πλάτος 26inch ανακύκλωσε το ρόλο εγγράφου τεχνών με τα λωρίδες 6

Πλαισιωμένο το διπλάσιο πλάτος 26inch ανακύκλωσε το ρόλο εγγράφου τεχνών με τα λωρίδες 7

Στοιχεία επικοινωνίας
Kary

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13728826316