Ενιαίος πλαισιωμένος άσπρος ρόλος τυλίγοντας εγγράφου της Kraft 120g 150g ανακυκλωμένος 200g

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangdong Κίνα
Μάρκα: BTO
Πιστοποίηση: FSC, SGS, FDA, ISO
Αριθμό μοντέλου: 12006281104PH
Ποσότητα παραγγελίας min: 5tons
Τιμή: Negociation
Συσκευασία λεπτομέρειες: από τους ρόλους ή από τα φύλλα
Χρόνος παράδοσης: 1week
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000tons το μήνα
Όνομα: Ταξινόμηση χρώματος του εγγράφου της Kraft Άλλο όνομα: Φυσικό έγγραφο της Kraft χρώματος,
χρήση: Χρησιμοποιημένος για το εσώρουχο μπουκαλιών πετρελαίου, σπόρος, τέχνες, τσάι, σοκολάτα, δώρο. κ.λπ. Ύφος εγγράφου: Virgin
Πολτός: άσπρο έγγραφο του Κραφτ Υπηρεσία: Ενιαίος-πλαισιωμένο ομαλό έγγραφο της Kraft,
Υψηλό φως:

120g ανακυκλωμένος ρόλος τυλίγοντας εγγράφου

,

150g ανακυκλωμένος ρόλος τυλίγοντας εγγράφου

,

200g ανακυκλωμένος ρόλος τυλίγοντας εγγράφου

Ταξινόμηση χρώματος του εγγράφου της Kraft, φυσικό έγγραφο της Kraft χρώματος, ενιαίος-πλαισιωμένο ομαλό έγγραφο της Kraft, άσπρο έγγραφο της Kraft

 

Ταξινόμηση χρώματος του εγγράφου της Kraft

 

1. Το φυσικό έγγραφο της Kraft χρώματος είναι καφετί, το χρώμα είναι σχετικά αμυδρό, οι ακαθαρσίες επιφάνειάς της είναι επίσης προφανέστερες, γενικά χρησιμοποιημένος ως εξωτερικό στρώμα τη συσκευασία, κυρίως παιχνίδι μια dust-proof, moisture-proof, προστατευόμενη από τους κραδασμούς επίδραση.

 

2. Το ενιαίος-πλαισιωμένο ομαλό χαρτί της Kraft, βάσει του αρχικού φύλλου, έχει ένα πρόσωπο μέσω της αρχικής επεξεργασίας επιστρώματος πολτού, επίστρωμα αυτή η πλευρά της επιφάνειας ομαλής και φωτεινός, κίτρινος-καφετιά, μπορεί να είναι τυπωμένο χρώμα. Και η άλλη πλευρά είναι βασικά η ίδια ως αρχικό έγγραφο της Kraft χρώματος, υπάρχουν ακαθαρσίες.

 

3. Το Double-sided ομαλό χαρτί της Kraft, πλήρες χαρτί της Kraft ξύλινου πολτού, δύο πρόσωπα είναι σχετικά ομαλό και φωτεινό. Το χρώμα καφετί μπορεί να είναι τυπωμένο πολύχρωμο, και οι δύο πλευρές έχουν ένα πλήρες επίστρωμα ξύλινου πολτού, έχουν την ανθεκτικότητα. Ανήκοντας στο αρίστης ποιότητας double-sided έγγραφο πινάκων κιβωτίων, το εισαγόμενο double-sided έγγραφο της Kraft γενικά με μερικά φυσικά χαρακτηριστικά είναι καλύτερο από εσωτερικό.

 

4. Το άσπρο έγγραφο της Kraft είναι ένα double-sided άσπρο έγγραφο της Kraft, μπορεί να διαιρεθεί σε εσωτερικό άσπρο cowhide και εισαγόμενο άσπρο cowhide. Κατά γενική ομολογία, το άσπρο έγγραφο της Kraft διαιρείται επίσης σε άσπρο και εξαιρετικά-λευκό, έγγραφο της Kraft εξαιρετικά-λευκού μερικές φορές αποκαλούμενο υψηλό άσπρο. Σύμφωνα με την απόδοση του εγγράφου που διαιρούνται λεπτομερώς κάτω και του flame-retardant άσπρου εγγράφου της Kraft, του ισχυρού άσπρου εγγράφου συνόλων υψηλός-υγρασίας, του αδιάβροχου άσπρου εγγράφου της Kraft και του άσπρου εγγράφου της Kraft μη-τέφρας. Για κάποια συσκευάζοντας εκτύπωση τα προϊόντα, μπορούν επίσης να είναι βρεγμένη ταινία, ελασματοποίηση εγγράφου, αποτύπωση σε ανάγλυφο, που βάφει το βαθμό τροφίμων επεξεργασίας και ούτω καθεξής.

 

5. Υπάρχουν δύο είδη κίτρινου εγγράφου της Kraft, κάποιο είναι χρώμα δύο προσώπου είναι καθαρό φωτεινό κίτρινο, δηλ., καθαρισμένο έγγραφο της Kraft. Άλλο είναι ένα double-sided κίτρινο έγγραφο της Kraft με τα λωρίδες. Και οι δύο τύποι εγγράφων ανήκουν στο αρίστης ποιότητας έγγραφο της Kraft, η τιμή είναι σχετικά ακριβή.

 

6. Το μαύρο έγγραφο της Kraft, χαμηλότερο μαύρο έγγραφο της Kraft βάρους γραμμαρίου, βάρος γραμμαρίου μεγαλύτερο κάλεσε το μαύρο χαρτόνι της Kraft. Επίσης διαιρεμένο γκρίζο κατώτατο ενιαίο μαύρο χαρτόνι, ενιαίος-πλαισιωμένο σκοτεινότερο χαρτόνι μετάδοσης, double-sided σκοτεινότερο χαρτόνι μετάδοσης, όλο το ξύλινο μαύρο χαρτόνι κουπιών.
Κατάλληλος για τα λευκώματα φωτογραφιών, τα πλαίσια φωτογραφιών, τα κιβώτια δώρων, τα κιβώτια κοσμήματος, τα κινητά τηλεφωνικά κιβώτια, shoeboxes, τα χαρτικά, τις ντύνοντας ετικέττες, τα σημειωματάρια, τα ημερολόγια γραφείων, τα ηλεκτρονικά στολίσματα τσαντών και ομιλητών κέρατων και τη βιοτεχνία που συσκευάζουν κ.λπ.

 

 

Πρότυπο

Πολλές τρέχουσες φόρμες

Διάμετρος

Προσαρμοσμένος

Ύψος

Προσαρμοσμένος

Ικανότητα

Εύκαμπτος

Βάρος

Εύκαμπτος

Σχέδιο

Προσαρμοσμένος

Εκτύπωση

Προσαρμοσμένη εκτύπωση, UV, αποτυπώνοντας σε ανάγλυφο, χρυσή σφράγιση, ασημένια σφράγιση

Λήξη

Η ελασματοποίηση φύλλων αλουμινίου, σχολιάζει την ελασματοποίηση, ματ ελασματοποίηση

Επένδυση

Έγγραφο

Υλικό

Έγγραφο χαρτονιού

Για την επιλογή σας

Το μέγεθος και η συσκευασία μπορούν να είναι σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη

Εμπορικό σήμα

Το εμπορικό σήμα Rightint και το εμπορικό σήμα cOem είναι και τα δύο διαθέσιμα. Το εμπορικό σήμα Rightint είναι προτιμητέο.

Χρόνος παράδοσης

Σύμφωνα με ποσότητα διαταγής, 7 ~21days μετά από τη λαμβανόμενη προκαταβολή ή L/C

Όρος παράδοσης

ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CNF Ή CIF

Πληρωμή

TT

 

Ενιαίος πλαισιωμένος άσπρος ρόλος τυλίγοντας εγγράφου της Kraft 120g 150g ανακυκλωμένος 200g 0

Ενιαίος πλαισιωμένος άσπρος ρόλος τυλίγοντας εγγράφου της Kraft 120g 150g ανακυκλωμένος 200g 1

Ενιαίος πλαισιωμένος άσπρος ρόλος τυλίγοντας εγγράφου της Kraft 120g 150g ανακυκλωμένος 200g 2

Ενιαίος πλαισιωμένος άσπρος ρόλος τυλίγοντας εγγράφου της Kraft 120g 150g ανακυκλωμένος 200g 3

 

Ενιαίος πλαισιωμένος άσπρος ρόλος τυλίγοντας εγγράφου της Kraft 120g 150g ανακυκλωμένος 200g 4

Ενιαίος πλαισιωμένος άσπρος ρόλος τυλίγοντας εγγράφου της Kraft 120g 150g ανακυκλωμένος 200g 5Ενιαίος πλαισιωμένος άσπρος ρόλος τυλίγοντας εγγράφου της Kraft 120g 150g ανακυκλωμένος 200g 6

 

Ενιαίος πλαισιωμένος άσπρος ρόλος τυλίγοντας εγγράφου της Kraft 120g 150g ανακυκλωμένος 200g 7

Στοιχεία επικοινωνίας
Kary

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13728826316