Αδιάβροχο καφετί χρώμα 31inch/ανακυκλωμένο έγγραφο χαρτονιού 35inch αντι πετρέλαιο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangdong Κίνα
Μάρκα: BTO
Πιστοποίηση: FSC, SGS, FDA, ISO
Αριθμό μοντέλου: 12006281104PH
Ποσότητα παραγγελίας min: 5tons
Τιμή: Negociation
Συσκευασία λεπτομέρειες: από τους ρόλους ή από τα φύλλα
Χρόνος παράδοσης: 1week
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000tons το μήνα
Όνομα: Έγγραφο Kraft για την προστασία Άλλο όνομα: Ντυμένη ταινία τέχνη χαρτονιού
χρήση: Χρησιμοποιημένος για το τηλεφωνικό πλαίσιο, χαρτικά Προδιαγραφή.: Καφετί χρώμα στους ρόλους από 31» και 35»
Υψηλό φως:

31inch ανακυκλωμένο έγγραφο χαρτονιού

,

35inch ανακυκλωμένο έγγραφο χαρτονιού

,

35inch ρόλοι εγγράφου του Κραφτ βαθμού τροφίμων

Έγγραφο συσκευασίας τροφίμων Kraft, κίτρινο έγγραφο της Kraft, άσπρο έγγραφο της Kraft, βύθιση αντι-λαδιού, η Moisture-proof Kraft για τη συσκευασία

 

Έγγραφο της Kraft βαθμού τροφίμων για τη συσκευασία τροφίμων.

 

Στη Kraft τα προϊόντα χαρτιού είναι εκεί ειδικές ανάγκες του χαρτιού της Kraft, που είναι χαρτί συσκευασίας τροφίμων Kraft, ωφελημένος από την εθνική προσοχή στη ασφάλεια των τροφίμων, δεδομένου ότι τα υλικά συσκευασίας τροφίμων η ζήτηση στην αγορά χαρτιού συσκευασίας τροφίμων Kraft συνεχίζουν να αυξάνονται, τα προϊόντα συνεχίζουν να τυποποιούν, το χαρτί συσκευασίας τροφίμων Kraft χαρακτηρίζεται αυτήν την περίοδο από σχεδόν όλη τη χρήση της πλήρους παραγωγής ξύλινου πολτού. Δεδομένου ότι η χρήση του ανακυκλωμένου πολτού και μπορεί να φθάσει στο επίπεδο συσκευασίας τροφίμων Kraft του προϊόντος δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στην κορυφή της αγοράς.


Έγγραφο της Kraft βαθμού τροφίμων με περισσότερες φιλικές προς το περιβάλλον ιδιότητες από το πλαστικό και άλλη συσκευασία. Η απόδοσή της είναι επίσης πολύ ανώτερη, moisture-proof αδιάβροχη, βύθιση αντι-λαδιού, χαμηλής θερμοκρασίας πάγωμα, μπορεί να καθυστερήσει τη ζωή του προϊόντος στο ράφι και άλλες ουσίες. Μπορείτε να αγοράσετε τις τσάντες της Kraft αντι-λαδιού για τη συσκευασία τροφίμων από την επιχείρησή μας. Το κόστος του food-grade εγγράφου της Kraft είναι σχετικά χαμηλότερο όταν η επίδραση εμποδίων είναι η ίδια έναντι των υλικών συσκευασίας όπως τα πλαστικά και το γυαλί.

 

Πρότυπο

Πολλές τρέχουσες φόρμες

Διάμετρος

Προσαρμοσμένος

Ύψος

Προσαρμοσμένος

Ικανότητα

Εύκαμπτος

Βάρος

Εύκαμπτος

Σχέδιο

Προσαρμοσμένος

Εκτύπωση

Προσαρμοσμένη εκτύπωση, UV, αποτυπώνοντας σε ανάγλυφο, χρυσή σφράγιση, ασημένια σφράγιση

Λήξη

Η ελασματοποίηση φύλλων αλουμινίου, σχολιάζει την ελασματοποίηση, ματ ελασματοποίηση

Επένδυση

Έγγραφο

Υλικό

Έγγραφο χαρτονιού

Για την επιλογή σας

Το μέγεθος και η συσκευασία μπορούν να είναι σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη

Εμπορικό σήμα

Το εμπορικό σήμα Rightint και το εμπορικό σήμα cOem είναι και τα δύο διαθέσιμα. Το εμπορικό σήμα Rightint είναι προτιμητέο.

Χρόνος παράδοσης

Σύμφωνα με ποσότητα διαταγής, 7 ~21days μετά από τη λαμβανόμενη προκαταβολή ή L/C

Όρος παράδοσης

ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CNF Ή CIF

Πληρωμή

TT

 

Το έγγραφο συσκευασίας τροφίμων Kraft αυτήν την περίοδο κυρίως έχει το κίτρινο έγγραφο και το άσπρο έγγραφο δύο της Kraft της Kraft να καταλάβουν το κύριο μερίδιο αγοράς, η τρέχουσα αγορά τέτοιων προϊόντων συγκεντρώνεται κυρίως στην ποιότητα των προτύπων και οι εξεταστικές εκθέσεις δεν είναι πλήρη χαρακτηριστικά γνωρίσματα, αλλά η χρήση των πελατών εγγράφου της Kraft τροφίμων είναι συνήθως να πάρουν τους ξένους χρήστες διαταγών, και τέτοιοι πελάτες χρειάζονται συχνά τις food-grade εκθέσεις πληρέστερες, τόσο αυτή τη στιγμή, οι εσωτερικές επιχειρήσεις παραγωγής εγγράφου συσκευασίας τροφίμων Kraft πρέπει να βελτιώσουν το βάθος τους στην έκθεση ανίχνευσης, τώρα οι διαφορετικές χώρες θα απαιτήσουν τους κατασκευαστές εγγράφου της Kraft για να παρέχουν τις διαφορετικές εξεταστικές εκθέσεις βαθμού τροφίμων, όπως η εξαγωγή food-grade τυπώνοντας και συσκευάζοντας προϊόν στις Ηνωμένες Πολιτείες ζητήστε τις εκθέσεις FDA, και δεδομένου ότι μια κατώτερη SGS έκθεση ήταν ανίκανη να ικανοποιήσει την τρέχουσα ζήτηση στην αγορά.
Ένας σημαντικός δείκτης δοκιμής των άσπρων ιδιοτήτων εγγράφου της Kraft βαθμού τροφίμων είναι το περιεχόμενο του φθορισμού πράκτορα, το περιεχόμενο του οποίου είναι πάρα πολύ υψηλό θα είναι επιβλαβές στις ανθρώπινες υγείες. Επειδή χωρίς προσθήκη brightener, η λευκότητα του άσπρου εγγράφου της Kraft είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί την υψηλή λευκότητα. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτή η λευκότητα, πολλοί κατασκευαστές εγγράφου της Kraft θα προσθέσουν έναν μεγάλο αριθμό φωσφόρου ως brightener στην παραγωγή. Αλλά οι φωσφόροι είναι επιβλαβείς στο ανθρώπινο σώμα, και η μακροπρόθεσμη έκθεση μπορεί να είναι ένας καρκινογόνος κίνδυνος. Επομένως, στη συσκευασία τροφίμων η βιομηχανία είναι απολύτως απαγορευμένη για να χρησιμοποιήσει την προσθήκη του άσπρου εγγράφου της Kraft φωσφόρων.

 

Έτσι ποιοι απλοί τρόποι εμείς πρέπει στις καθημερινές ζωές μας γρήγορα να ανιχνεύσουν εάν το φθορισμού περιεχόμενο του άσπρου εγγράφου της Kraft υπερβαίνει τα πρότυπα, και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις απλές μεθόδους.
1. Χρησιμοποιήστε έναν ανιχνευτή νομίσματος για να ανιχνεύσετε. Αυτό είναι σχετικά ένας γρήγορος και ένας εύκολος τρόπος, είναι ότι UV θα λειτουργήσουμε του ανιχνευτή νομίσματος άμεσα στην άσπρη ακτινοβολία εγγράφου της Kraft, και έπειτα η αργή μετακίνηση, εάν υπάρχει ένα σαφές φαινόμενο φθορισμού, αυτό δείχνει ότι το άσπρο προϊόν εγγράφου της Kraft που το φθορισμού περιεχόμενο ξεπερνιέται σοβαρά, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη συσκευασία τροφίμων.
2. Μέθοδος ακτινοβολίας φωτός του ήλιου, μέθοδος χαμηλής ακρίβειας, επειδή ο ίδιος ο ήλιος περιέχει το υπεριώδες φως, εάν μπορείτε να δείτε τις φθορισμού ουσίες, αλλά και ότι ο λευκός φθορισμού πράκτορας εγγράφου της Kraft υπερέβη τα πρότυπα. Αυτή η μέθοδος λέγεται ότι είναι λιγότερο ακριβής επειδή εάν μπορούμε να δούμε τις φθορισμού ουσίες στον ήλιο, δείχνει ότι ο λευκός φθορισμού πράκτορας προϊόντων εγγράφου της Kraft έχει ξεπεραστεί σοβαρά. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές φθορισμού περιεκτικότητα σε πράκτορες που υπερβαίνει μια ορισμένη σειρά δεν μπορούμε να δούμε στον ήλιο, έτσι γενικά δεν συστήνεται να χρησιμοποιηθεί αυτή η μέθοδος.
3. Γυμνή μέθοδος παρατήρησης ματιών. Η αποκαλούμενη γυμνή μέθοδος παρατήρησης ματιών είναι ότι εξετάζουμε άμεσα τη λευκότητα του άσπρου εγγράφου της Kraft. Κατά γενική ομολογία, η λευκότητα του άσπρου εγγράφου της Kraft βαθμού τροφίμων είναι σχετικά χαμηλή, ακόμη και μερικές κιτρινωπές. Εάν το άσπρο έγγραφο της Kraft σε ετοιμότητα σας είναι τόσο άσπρο όσο το φύλλο αντιγράφων A4, εννοείται ότι αυτό το άσπρο έγγραφο της Kraft μπορεί να θεωρηθεί σαφώς μη φαγώσιμος βαθμός.

 

 

Αδιάβροχο καφετί χρώμα 31inch/ανακυκλωμένο έγγραφο χαρτονιού 35inch αντι πετρέλαιο 0

Αδιάβροχο καφετί χρώμα 31inch/ανακυκλωμένο έγγραφο χαρτονιού 35inch αντι πετρέλαιο 1

Αδιάβροχο καφετί χρώμα 31inch/ανακυκλωμένο έγγραφο χαρτονιού 35inch αντι πετρέλαιο 2

Αδιάβροχο καφετί χρώμα 31inch/ανακυκλωμένο έγγραφο χαρτονιού 35inch αντι πετρέλαιο 3

 

Αδιάβροχο καφετί χρώμα 31inch/ανακυκλωμένο έγγραφο χαρτονιού 35inch αντι πετρέλαιο 4

Αδιάβροχο καφετί χρώμα 31inch/ανακυκλωμένο έγγραφο χαρτονιού 35inch αντι πετρέλαιο 5Αδιάβροχο καφετί χρώμα 31inch/ανακυκλωμένο έγγραφο χαρτονιού 35inch αντι πετρέλαιο 6

 

Αδιάβροχο καφετί χρώμα 31inch/ανακυκλωμένο έγγραφο χαρτονιού 35inch αντι πετρέλαιο 7

Στοιχεία επικοινωνίας
Kary

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13728826316