Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Kary

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13728826316

Γραμμή Παραγωγής

BTO έχει το έγγραφο κάνοντας την ικανότητα παραγωγής από το μύλο εγγράφου να ξανατυλίξει, κοπή, και διαδικασία εκτύπωσης, μπορούμε να κάνουμε την προσαρμοσμένη εκτύπωση λογότυπων και το χρωματισμένο έγγραφο σύμφωνα με το αίτημά σας!!!

Με τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και την τυποποιημένη διαδικασία παραγωγής, παρέχουμε τη σταθερή ποιότητα και την αποδοτική υπηρεσία παράδοσης, και έχουμε ένα μακροπρόθεσμο πλάτος 600mm1600mm παίζουμε τύμπανο το ειδικό μέγεθος μετρητών για σας για να διευκρινίσουμε, μειώστε αποτελεσματικά την απώλειά σας, βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα προϊόντων….

Dongguan Bto Environmental Protection Material Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

OEM / ODM

Πείρα, πόροι και τεχνολογίες για έναν υψηλότερου επιπέδου της απόδοσης συσκευασίας

 

OEM/ODM υπηρεσία

• Διαφορετικά χρώματα και διαφορετικές μέγεθος & προδιαγραφή για τους ρόλους εγγράφου/τα φύλλα/τα υλικά συσκευασίας.

• Προσαρμοσμένο λογότυπο για να προωθήσει το εμπορικό σήμα σας.

• Σχέδιο συνήθειας

 

• Λύσεις συσκευασίας εγγράφου ηλεκτρονικού εμπορίου

 

• Γραφικές υπηρεσίες

• Αξιολόγηση των κύκλων ζωής

• Ικανότητες κατασκευής

• Υλικές ανάπτυξη & υπηρεσίες υποστήριξης

 

Q: Πώς εργαζόμαστε;

Α: Συνεργαζόμαστε με σας το ράφτη Tj η λύση σας

1 έρευνα、

επαφή 2、

λύση 3、

υποστήριξη 4、

Η λύση μας θα περιλάβει τις τεχνικών και μάρκετινγκ εκτιμήσεις δαπανών, για να βρεί τον καλής εφαρμογής για τις ανάγκες σας.

Ε & Α

Η Co. υλικών προστασίας του περιβάλλοντος Dongguan BTO, ΕΠΕ τοποθετείται στην ανάπτυξη και την εφαρμογή του χαρτονιού νέου τύπου και των ειδικών υλικών συσκευασίας. Με βάση την έννοια της περιβαλλοντικής ανακύκλωσης, κρατάμε τη στενή επαφή με τη ζήτηση στην αγορά και φέρνουμε συνεχώς εμπρός το νέο. Έχουμε αναπτύξει διαδοχικά μια σειρά προϊόντων όπως η έξοχη συμπιεστική κυψελωτή επιτροπή, το αδιάβροχο και wear-resistant έγγραφο προστασίας παπουτσιών εγγράφου υλικό, αδιάβροχο και wear-resistant και η έξοχη σκληρή κάρτα χρώματος. Περνώντας από πολλές σημαντικές επιστημονικές και τεχνολογικές μεταρρυθμίσεις, έχει καινοτομήσει επανειλημμένα τη βιομηχανία.

«Το προσωπικό είναι πρώτο, οι πελάτες είναι υψηλότεροι «είναι η βασική φιλοσοφία που we'v επιμένοντας από BTO που ιδρύεται. Ο στόχος επιχείρησής μας να χτίσουμε μια ομάδα όπως τα wolfs με τη δυνατότητα της μαθαίνω-προσανατολισμένης, υψηλής εκτέλεσης, συνοχή. Εμείς επίσης εθελοντική ομάδα οργάνωσης για να αποκαλύψει την επιχειρηματική θετική ενέργεια.