Υψηλής αντοχής 2mm 2.5mm φύλλα εγγράφου της Kraft πάχους ανακυκλωμένα 600g

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangdong Κίνα
Μάρκα: BTO
Πιστοποίηση: FSC, SGS, FDA, ISO
Αριθμό μοντέλου: 12006281104PH
Ποσότητα παραγγελίας min: 5tons
Τιμή: Negociation
Συσκευασία λεπτομέρειες: από τους ρόλους ή από τα φύλλα
Χρόνος παράδοσης: 1week
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000tons το μήνα
Όνομα: Έγγραφο Kraft Άλλο όνομα: Τέχνη χαρτονιού
χρήση: Χρησιμοποιημένος για το εσώρουχο μπουκαλιών πετρελαίου, σπόρος, τέχνες, τσάι, σοκολάτα, δώρο. κ.λπ. Ύφος πολτού: Virgin
μορφή: Στους ρόλους Προσαρμοσμένη υπηρεσία: Πιθανός
Υψηλό φως:

2mm ανακυκλωμένα φύλλα εγγράφου του Κραφτ

,

2.5mm ανακυκλωμένα φύλλα εγγράφου του Κραφτ

,

ανακυκλωμένα 600g φύλλα εγγράφου του Κραφτ

Υψηλής αντοχής, προστασία του περιβάλλοντος, ανακύκλωση, έγγραφο της Kraft μείωσης κόστους για τη συσκευασία κιβωτίων, τσιμέντο, τσάντες λιπάσματος

 

Αρχικά, θα έρθουμε στην απλή κατανόηση του εγγράφου της Kraft, το έγγραφο της Kraft έχει την προστασία του περιβάλλοντος, ανακύκλωση, μείωση κόστους, και άλλα χαρακτηριστικά, με την ολόκληρη διεθνή αγορά στις απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος συσκευασίας αυξάνονται, έγγραφο της Kraft με την υψηλής αντοχής, προστασία του περιβάλλοντος, την ιδιοκτησία κ.λπ., έχουν γίνει το υλικό για τη συσκευασία κιβωτίων εγγράφου της Kraft. Και το έγγραφο της Kraft έχει επίσης ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα, στο τελωνείο όταν δεν πρέπει να παρέχουν τα υλικά συσκευασίας εγγράφου της Kraft την πρόσθετη δοκιμή.

 

Άριστα χαρακτηριστικά του εγγράφου της Kraft.

Το έγγραφο της Kraft ως υλικό συσκευασίας, αυτό είναι βεβαίως απαραίτητο για να έχει την υψηλής αντοχής απόδοση συμπίεσης, επειδή πολλά προϊόντα πρόκειται να μεταφερθούν από τις διοικητικές μέριμνες, και η διαδικασία μεταφορών είναι πολύ εύκολο να εμφανιστεί μερικά προβλήματα συσκευασίας, υπό τον όρο σε μια ορισμένη συμπίεση, η αντίσταση διπλώματος, ανθεκτικότητα του εγγράφου της Kraft είναι πολύ καλή.
Και η συσκευασία εγγράφου της Kraft σε κάποιοι βιομηχανικός και γεωργικός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί, όπως οι τσάντες τσιμέντου, τσάντες λιπάσματος, αυτό το συσκευάζοντας χρησιμοποιημένο έγγραφο της Kraft με το υψηλό φορτίο, υψηλής αντοχής, και έχει έναν ορισμένο βαθμό αναπνοή-δυνατότητας. Φυσικά, στη βιομηχανία τροφίμων που συσκευάζει το έγγραφο της Kraft είναι επίσης πολύ δημοφιλές, η απόδοση εγγράφου της Kraft βαθμού τροφίμων είναι πολύ ανώτερη, όχι μόνο με τη moisture-proof ή αδιάβροχη, και βύθιση πετρελαίου, χαμηλό πάγωμα θερμοκρασίας, μεγάλη περίοδος λήξης και άλλα χαρακτηριστικά. Και έναντι του πλαστικού, το γυαλί και άλλα υλικά συσκευασίας, στη διαφορά απόδοσης δεν είναι πολύς, αλλά το κόστος του food-grade συσκευάζοντας εγγράφου της Kraft είναι πολύ χαμηλότερο από τα γενικά υλικά συσκευασίας.
Και το έγγραφο της Kraft βαθμού τροφίμων μπορεί να ανακυκλωθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί. Έναντι της λευκαμένης Λευκής Βίβλου, οι ιδιότητες εγγράφου της Kraft έχουν πολλά μοναδικά πλεονεκτήματα. Για τη συσκευασία εγχώριων τροφίμων, όπως τα τρόφιμα σχαρών ή τα σπιτικά τρόφιμα, το φυσικό καφετί χρώμα εγγράφου της Kraft κάνει τη συσκευασία να φανεί θερμή και νοσταλγική. Παραδείγματος χάριν, ένα ξύλινο ύφους εστιατόριο μπριζόλας διακοσμήσεων αγροτικό, take-$l*away συσκευασία τροφίμων με το έγγραφο της Kraft, ακόμα κι αν όχι στο εστιατόριο μπορεί επίσης να αισθανθεί το ύφος του εστιατορίου. Η μοναδική εμφάνιση του εγγράφου της Kraft είναι μόνο επίσης πιό προεξέχουσα από τη γενική άσπρη συσκευασία.

 

Πρότυπο

Πολλές τρέχουσες φόρμες

Διάμετρος

Προσαρμοσμένος

Ύψος

Προσαρμοσμένος

Ικανότητα

Εύκαμπτος

Βάρος

Εύκαμπτος

Σχέδιο

Προσαρμοσμένος

Εκτύπωση

Προσαρμοσμένη εκτύπωση, UV, αποτυπώνοντας σε ανάγλυφο, χρυσή σφράγιση, ασημένια σφράγιση

Λήξη

Η ελασματοποίηση φύλλων αλουμινίου, σχολιάζει την ελασματοποίηση, ματ ελασματοποίηση

Επένδυση

Έγγραφο

Υλικό

Έγγραφο χαρτονιού

Για την επιλογή σας

Το μέγεθος και η συσκευασία μπορούν να είναι σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη

Εμπορικό σήμα

Το εμπορικό σήμα Rightint και το εμπορικό σήμα cOem είναι και τα δύο διαθέσιμα. Το εμπορικό σήμα Rightint είναι προτιμητέο.

Χρόνος παράδοσης

Σύμφωνα με ποσότητα διαταγής, 7 ~21days μετά από τη λαμβανόμενη προκαταβολή ή L/C

Όρος παράδοσης

ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CNF Ή CIF

Πληρωμή

TT

 

 

 

 

Υψηλής αντοχής 2mm 2.5mm φύλλα εγγράφου της Kraft πάχους ανακυκλωμένα 600g 0

Υψηλής αντοχής 2mm 2.5mm φύλλα εγγράφου της Kraft πάχους ανακυκλωμένα 600g 1

Υψηλής αντοχής 2mm 2.5mm φύλλα εγγράφου της Kraft πάχους ανακυκλωμένα 600g 2

Υψηλής αντοχής 2mm 2.5mm φύλλα εγγράφου της Kraft πάχους ανακυκλωμένα 600g 3

 

Υψηλής αντοχής 2mm 2.5mm φύλλα εγγράφου της Kraft πάχους ανακυκλωμένα 600g 4

Υψηλής αντοχής 2mm 2.5mm φύλλα εγγράφου της Kraft πάχους ανακυκλωμένα 600g 5Υψηλής αντοχής 2mm 2.5mm φύλλα εγγράφου της Kraft πάχους ανακυκλωμένα 600g 6

 

Υψηλής αντοχής 2mm 2.5mm φύλλα εγγράφου της Kraft πάχους ανακυκλωμένα 600g 7

Στοιχεία επικοινωνίας
Kary

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13728826316