Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Kary

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13728826316

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ, ΟΙ ΡΟΛΟΙ Η ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΣ; ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

April 7, 2021

Πότε επιλέγοντας μια λύση για να προστατεύσουν την επιφάνεια πατωμάτων σας προσωρινά, υπάρχουν μερικοί παράγοντες εκείνη η μπαίνω σε εκτίμηση, εντούτοις ένας σοβαρός παράγοντας που συζητείται όχι πάντα είναι χρόνος εγκαταστάσεων - πόσο καιρό παίρνει για να εγκαταστήσει το προϊόν Α εναντίον του προϊόντος Β; Μπορεί 1 άτομο να εγκαταστήσει αυτό το προϊόν, ή παίρνει 2 ανθρώπους, διπλασιάζοντας ουσιαστικά τις ώρες ατόμων που απαιτούνται;

Τα προϊόντα ρόλων είναι συχνά γρηγορότερα να σχεδιάσουν στους μεγαλύτερους ανοιχτούς χώρους όπως οι διάδρομοι και τα μεγάλα δωμάτια. Απαιτούν τις λιγότερες ραφές για να δέσουν με ταινία, και επομένως μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία εγκαταστάσεων σημαντικά έναντι να βάλουν τα φύλλα κάτω. Εντούτοις, στα μικρότερα διαστήματα όπως τα λουτρά ή τα διαμερίσματα, οι ρόλοι κ.λπ. του πατώματος η προστασία μπορεί να είναι περισσότερη παρενόχληση, περισσότερες περικοπές, και δυσκίνητος για να κινήσει το ρόλο γύρω σε ένα μικρό διάστημα.

Τα προϊόντα φύλλων είναι εύκολο να καθοριστούν και να εγκαταστήσουν στα μικρότερα διαστήματα όπως μπορούν να επικαλυφθούν εύκολα απαιτώντας τις λιγότερες περικοπές. Ο πίνακας προστασίας BTO είναι διαθέσιμος με το σχήμα φύλλων και ζυγίζει πολύ λιγότερο από άλλα συγκρίσιμα προϊόντα όπως Masonite και η ινόπλακα, διευκολύνοντας 1 άτομο να εγκαταστήσει. Αυτό είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους επαγγελματίες κατασκευής πέρα από τον κόσμο.

# υπερασπίστε ενάντια στη ζημία με # προστασία επιφάνειας καινοτομίας

#temporary επιφάνειας προστασία #floor προστασίας πατωμάτων προστασίας #temporary